Space invaders

05 juli 2004

Een nieuwe versie van het overhoorprogramma Teach2000 is verschenen.. Versie 7.40.
Maak de installatie van de huidige versie eerst ongedaan.

Wat is er nieuw?

De functie waar het meest om werd gevraagd was wanneer Teach2000 geschikt gemaakt werd voor andere talen dan de West-Europese. En nu de Europese Unie een aantal nieuwe 'vreemde lettertypes' bekwam is het zo ver. Teach2000 ondersteunt Unicode.
Behalve Lets, Ests, Pools, Sloveens en Tsjechisch ook overhoren in het Cyrillisch, Turks, Hebreeuws of Nieuw-Grieks. En vele andere talen..

De overhoormogelijkheden zijn ook uitgebreid. Het schietspel Space Invaders is ingebouwd. Vijandige woorden willen je ruimteschip binnenvallen. Je hebt het toetsenbord om je te verdedigen..

Bij het overhoren kun je een fout antwoord toch goed rekenen. Het foute antwoord kan vervolgens toegevoegd worden als juist antwoord.

Je kunt een ongelimiteerd aantal mogelijke antwoorden voor een vraag opgeven. En omgekeerd, de vraag kan nu ook synoniemen hebben.
Scheid bij het invoeren de synoniemen met een puntkomma:
one ; One = een ; 1; Een

Commentaar meegeven bij deze invoer kan ook. Tussen accolades:
one ; One = een ; 1; Een { Hier het commentaar }

Tijdens de overhoring zijn onterecht fout gerekende antwoorden alsnog goed te keuren. Het antwoord kan meteen als synoniem worden toegevoegd in de lijst.

Spellingscontrole lukt (nog) niet. Wel bevat het overhoorprogramma nu ondersteuning voor twaalf talen. Niet volledig, maar voldoende om even snel een woord op te zoeken.

De installatieprocedure is gewijzigd. Het is nu mogelijk met beperkte rechten toch Teach2000 te installeren.

Voor de volledige lijst van uitbreidingen, opgeloste problemen en verbeteringen zie: de laatste veranderingen.

Als je tips hebt voor de volgende versie, laat ze ons weten!
En geniet van de vakantie.

Print deze pagina Terug